vineri, 12 februarie 2010

Noile picioare ale lui V.

Mainile au fost de-un amuzament crunt o perioada destul de mare; era timpul pentru ceva nou. I s-a potrivit perfect cea mai frumoasa salopeta, cu picioare animate. De cand i le-am aratat a ramas blocat si toata ziua si-a ridicat picioarele in sus sa le vada; le misca si radea, le tragea de urechi si ramanea agatat de ele, plangand ca nu poate sa le traga sa le bage in gura. Urmatoarele zile si-a tot cautat noii prieteni ridicandu-si picioarele si pipaindu-si labele, poate-poate s-au ascuns si acum apar de pe undeva. Am incercat cu toate incaltarile haioase pe care le are, dar n-am obtinut nimic. Tot prietenii lui si-i cauta.

S-a cam plictisit de jucariile pe care le are; le tot schimb intre ele la intervale regulate. Ar trebui improspatat stocul.

E cam marait in ultima perioada. I s-a "desenat" gingia cu alb si in locul incisivului simetric celui care c-o saptamana inainte a fost banuit de stari complexe. Se plictiseste repede, mananca cate putin si des si astfel V. mananca toata ziua. Putin si des, dar se pare ca nu destul ca s-a impotmolit de vreo 4 zile la 7960 g si nu reuseste sa treaca mai departe. Nu c-as vrea sa fie mai gras, sa-i vad pliurile iesindu-i prin body-uri, dar mi s-a intiparit mult prea bine in minte ideea "daca ia in greutate e bine", incat bat pasul pe loc o data cu el... A mai avut o perioada asemanatoare, de stagnare, la 4800 g cand i-a trebuit cam 1 saptamana jumatate sa treaca mai departe, dar si cand a trecut...

Un comentariu:

Balamic spunea...

Ce picioruse frumoase... I love them!