joi, 7 ianuarie 2010

Fara ordine

Si-am strans si bradul. N-a fost de asa mare senzatie cum ma asteptam. Parca mai interesanta era mobila de alaturi sau lumina care se reflecta in geamul din spatele lui. Luminitele n-au fost deloc atractive, poate cate-un glob mai colorat sau cu V.-appeal din motive necunoscute. Ii plac kitch-urile si manelele, dungile si M. ( :) ). Spre bucuria noastra se joaca cu toate jucariile. Nu-i pretentios la modalitatea de amuzament pe care-o gasim.
A fost un Craciun frumos, toti 3 pentru 2 saptamani. V. a descoperit lucruri noi, noi ne-am minunat de ele. Daca mananci ceva in fata lui deschide gura si te imita miscand usor mandibula in semn de mestecare. Orice jucarie e buna de bagat in gura. Primul semn a fost pestele pisicii pe care-l sugea ori de cate ori avea ocazia. Acum baga in gura orice prinde. Apuca stangaci jucariile, le tine timp de cateva secunde cu fermitate, dupa care revine primitivismul si, cas si in pozitii total incomode, incearca sa si le indese in gura, le aspira, le linge, iar le misca cu mana, apasa pe butoane, zornaie clopoteii si alte lucruri care fac zgomot, trage de ele... pana le pierde. Astept putina coordonare in miscari...
A mai crescut. A ajuns la 6,8 kg. Nu mai dam deoparte atat de des hainele care-i raman mici, dar usor, usor trebuie redimensionate in proportii.
I-a crescut par nou in crestetul capului, unul blond-saten; inca n-a scapat de cel roscat dinspre ceafa.
In continuare nu doarme ziua mai mult de 2 ore in reprize decat printr-un noroc chior, dar noaptea dupa baie, dansuri, mancat de vreo cateva ori, cantat tot repertoriul cunoscut, cade ca bolovanul.
Toate analizele i-au iesit bune, dar inca n-a scapat de problemele pe care le avea, inca mai "house-uim"... Intr-un post viitor o sa detaliez si care sunt acele probleme, ca sa incep anul doar cu lucruri bune.
Am primit cadouri. Multe si frumoase cadouri. Multumesc pentru cadouri. Si V. a primit cadouri. S-a minunat de ele c-o intarziere de vreo 2-3 zile, cand a putut sa le observe mai in detaliu. Rade la ele, rade la noi, ne urmareste cu privirea si pandeste sa fie bagat in seama.
Inca nu-mi scot Christmas wish-list-ul; mai vreau sa mentin putin atmosfera de vacanta pe care-am simtit-o in ultimele 2 saptamani.
Acum astept concediul din mai.

Niciun comentariu: